2

POFTA DE MANCARE / REȚETE TRADIȚIONALE /


Friptană la ceaun

 (12 voturi)

FRIPTANĂ LA CEAUN

TIMP DE PREPARARE: Timp de preparare  30 min
DIFICULTATE: Scăzut

AI TREBUINȚĂ DE:

 
100 ml untdelemn
 
50 ml apă
 
5 căței de usturoi
 
½ legătură de pătrunjel verde
 
sare, piper după gust

IACA CE-I DE FĂCUT:

1
Pune untdelemnul la încins în ceaun și apa la încălzit. Apucă-te să faci toaleta zburătorului: îl speli frumușel, îl tai în porții mai mici, îl sărezi și îl pui binișor în ceaun.
2
Prăjește-l bine pe ambele părți, după care adaugă oleacă de apă caldă. Ține-l la foc până scade apa și pune usturoiul pisat și piper după gustu’ matale. După care, îl scoți pe un platou și îl dichisești cu niscaiva frunze de pătrunjel verde.

ZDRAVENI MOLDOVENEȘTI


Facebook
Youtube
Google+
Email  POFTA POȘTA REDACȚIEI
Adresa
S.C. Sagem S.R.L.
Membră a Grupului de firme
S.C. Safir S.R.L.
Str. Podul Înalt, Nr. 6, Vaslui, România
Telefon
0235-361562
Mobil
0751-036036
Fax
0235-306034

© 2021 Zdravan Moldovenesc. Toate drepturile rezervate.