2

POFTA DE MANCARE / REȚETE TRADIȚIONALE /


Borș de pui zdravăn

 (1 voturi)

BORȘ DE PUI ZDRAVĂN

TIMP DE PREPARARE: Timp de preparare  50 min
DIFICULTATE: Scăzut

AI TREBUINȚĂ DE:

 
2 morcovi
 
1 țelină
 
1 păstârnac
 
1 ceapă
 
250 ml borș
 
1 legătură de pătrunjel
 
1 legătură de leuștean
 
250 g fidea
 
sare, piper după gust

IACA CE-I DE FĂCUT:

1
Spală puiul de țară și pune-l la fiert în apa cu sare. În timpul fierberii îndepărtează spuma  cu un linguroi dintr-acelea cu găuri. Curăță morcovul, ceapa, țelina, păstârnacul și taie-le cubulețe.
2
După 20 de minute pe ceas, pune în borș legumele. Mai lasă să fiarbă 30 de minute, adaugă piper, borș și fidea. Înainte să acrești cu borș, fierbe-l oleacă înainte, separat împreună cu o ceapă.
3

Alăturea, taie mărunt verdețurile și pune-le și pe ele și mai lasă 1 minut.

ZDRAVENI MOLDOVENEȘTI


Facebook
Youtube
Google+
Email  POFTA POȘTA REDACȚIEI
Adresa
S.C. Sagem S.R.L.
Membră a Grupului de firme
S.C. Safir S.R.L.
Str. Podul Înalt, Nr. 6, Vaslui, România
Telefon
0235-361562
Mobil
0751-036036
Fax
0235-306034

© 2021 Zdravan Moldovenesc. Toate drepturile rezervate.